Wie ben ik

'Mijn verhaal'

Wie ben ik

Bevlogen adviseur/projectleider met sterke competenties in het verbinden van mensen om een opdracht tot een succes te brengen. Vanuit een veranderkundige aanpak zet ik in op het versterken van zorgprofessionals, op basis van een sterk geloof in de kwaliteiten van mensen. Ik ben sterk op de inhoud en ben met een flexibele, persoonlijke aanpak een gesprekspartner van werkvloer tot bestuur.

20 jaren ervaring in de gezondheidszorg bieden mij een breed pallet aan ervaringen. Oprechte betrokkenheid en positiviteit dragen mijn passie om de (verpleegkundige) zorg duurzaam te verbeteren. Altijd met een persoonlijke touch in samenwerkingsrelaties.

Foto cv

Mijn verhaal

Oprecht betrokken

Verpleegkundigen en verzorgende bezitten een enorme schat aan kennis en ervaring. Zij maken het verschil! Mijn eigen ervaring als oncologieverpleegkundige én als manager Verpleegkundige Regie zijn een waardevolle inspiratiebron. Iedereen met wie ik samenwerk kan rekenen op kritische vragen én een luisterend oor. Samen met mijn gezonde dosis nieuwsgierigheid halen we eruit wat er in zit.

Persoonlijk leiderschap tonen

Dat kan iedereen!

Een goede, interessante baan opzeggen en mijn loopbaan een nieuwe wending geven. Ik was er aan toe en ik heb het gedaan. Stoer en spannend noemen anderen dat. Ik noem het: mijn hart volgen om mijn missie breder uit te kunnen dragen. 

Samen inzicht en overzicht creëren

Vraagstukken zien als onderdeel van een groter geheel en deze samenhang ontrafelen, dat is vaak al een deel van de oplossing. Mijn ervaring is dat er vaak al veel positieve ontwikkelingen gebeuren in een organisatie. Structuur en richting aanbrengen in een veelheid van initiatieven is voor mij een puzzel ik graag samen oplos.

Samenwerken als strategie

Ik ben ervan overtuigd dat we met goed samenwerken meer bereiken dan ieder afzonderlijk. Meer gebruik maken van elkaars kennis en kracht! Zorgprofessionals onderling, maar ook met iedereen in en om het zorgdomein (ook de cliënt). Leiderschap in samenwerken betekent voor mij: bouwen aan een 'netwerk' met volop ruimte voor professionalisering en mooie samenwerkingsverbanden.

 Anderen over mijn aanpak:

"Je persoonlijke, mensgerichte aanpak sluit goed aan bij ons werkveld, ik merk dat je oprecht het goed wilt doen voor de zorg"

"Je brengt het werkterrein van de verpleegkundigen en de mensen eromheen echt dichter bij elkaar. Je kent de belangen van alle spelers en je beweegt je daar gemakkelijk in"

Logo 200x200

Contactgegevens

Postadres: Wilhelminapark 72, 4818 SN Breda
Email : mail@cecilevilrokx.nl
Telefonnummer: 06 482 471 73
KvK-nummer: 69023212
BTW-nummer: NL141108289B01